Korean Drama

DUYURU - ANNOUNCEMENT [TR-ENG]

Sevgili Korean Time okurları bundan sonra yayınlarımız türkçe ve ingilizce olarak ard arda iki yayın olarak yayınlanacakdır. Dear Korean T...

7 Kasım 2016 Pazartesi

HEALER DIZI YORUMU [TR]

                                                            HEALER – DİZİ YORUMU  

 Merhaba sevgili Korean Time okurları size Healer Dizisinden bahsetmek istiyorum bu yazıda da. Öncelikle şunu belirteyim Favori  dizilerimin arasındadır kendisi. Peki neden favori dizilerimin arasında ? Hemen güzelce açıklıyayım sizi konuyu çok uzatmadan.  
Konusunu bilmeyen arkadaşlar için Healer (şifacı)  dizisini spoiler vermeden anlatalım daha sonra dizinin  iyi ve kötülerinden üstü kapalı bahsedelim.  
Healer Ji chang wook

Dizi de başrol oyuncumuz bir şifacı, peki şifacı ne, ne yapıyor ya da ?  Şifacı karaborsa postacısı gibi insanlar iletişim kurar şifacı ödemeyi beğenirse işi kabul eder ve paket içeriğini bilmeden teslim eder. El altından yapılan postalar konusunda baya ünlüdür tabi başrolümüz kim ? TABİKİDE Jİ CHANG WOOK çok iyi bir oyuncu buraya sonradan değineceğim. Şifacımız kendine verilen işleri her ki gibi yaparken filmin romantik kısmına geçiyoruz bir kızla karşılaşıyor ve daha sonraki işlerde, işveren kızı takip falan etmesini istiyor eee tabi parayı alıyorsan işini yapacaksın :D daha sonra tahmin ettiğiniz gibi git gel çocuk kıza tutuluyor ve dizide hem ikilinin arasındaki aşk hikayesini hem de şifacının işlerinin birbiriyle kesiştikten sonra ki çabalarını izliyoruz. Dizinin  artı ve eksilerine değinelim. 
  • Senaryodan bahsedelim, senaryosu mükemmel  final bölümüne kadar soluksuz izliyorsunuz. Kafada bir sürü soru işareti oluşuyor ve tahminler yürütmeye başlıyorsunuz kesin böyle kesin şöyle diye tabi ki de  soru işaretleri son bölümlere doğru çözülmeye başlıyor ve rahatlayıp mutlu oluyorsunuz. 
  • Dizi de aksiyon sahneleri çok ön planda ve oyuncular hakkını veriyorlar rollerinin yani dizi bu açıdan da mükemmel. Keyif alarak izleyeceksiniz. 
  • Romantik sahnelere gelince sayısı biraz az lakin izleyiciyi doyuruyor. Korelilerin dram ve romantiğini duymuşsunuzdur adamı gülerken bile ağlatabiliyorlar.  
  • Diğer bir iyi yanı da diğer dizilerdeki gibi mutlu sonları kısa değildi  aslında şöyle dizi boyunca ikilimiz hep beraber oldukları için izleyici mutlu oluyor tam anlamıyla.  
  • Eksi noktası ise finali izleyince biraz daha biraz daha demeniz keşke bitmeseydi demeniz ama zirvede bırakmakta iyidir bu şekilde yıllar geçse de film aklınızdan çıkmıyor tabiki. 
Healer Ji Chang Wook

HEALER dizisini izlemeyen arkadaşlar için öneriyorum mutlaka dizi listenize eklemelisiniz bu diziyi. Umarım izleyip memnun kalırsınız.  
Healer Dizi Oyuncuları için TIKLAYINIZ.
Healer Dizi Ost'leri için TIKLAYINIZ.


EDİT: LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder